The Grasshopper Lies Heavy

The Grasshopper Lies Heavy
on our shoulders...

Sunday, October 30, 2011

Evolution

Abiogenesis


The Genetic Code


Sexual Reproduction


Irreducible Complexity


The Flagellum


Multicellular Life


Intelligence


The Brain

4 comments:

 1. ... cata pierdere de vreme sa fabrici minciuni pe un subiect cunoscut... de cand e lumea... lut=>om=>coasta=>femeie=>apocalipsa...

  ReplyDelete
 2. foarte interesante filmuletele le-am vizionat cu multa placere

  ReplyDelete
 3. Si daca inmultim cu -1 totul, adica o luam in sens invers, si, de fapt avem degradarea speciilor superioare "create" sau plantate pe planeta, adica o "evolutie" in sens invers? Faptul ca o specie provine din alta asa cum sustin evolutionistii poate fi privit si in sens invers... Nu-s religios, dar luati-o ca un exercitiu de gandire! Nu va bazati pe singura interpretare ca fosilele s-au depus in straturile mai adanci datorita vechimii. Aia e doar o ipoteza.

  ReplyDelete
 4. Buna ziua
  Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://i-love-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Program liga 1.
  Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este iacob_ctin@yahoo.com).
  O zi buna va doresc

  ReplyDelete